Ема Вотсон најсекси глумица

Aгенције
Ема Вотсон најсекси глумица

Ема Вотсон и Бенедикт Камбербеч најсексепилнији су глумци по избору читалаца британског магазина "Емпајер".

Иза Вотсонове на листи су глумице Скарлет Јохансон, Џенифер Лоренс и Ен Хатавеј. Међу најсексепилнијим глумцима су Хенри Кавил, Рајан Гослинг, Роберт Дауни Џуниор.

Камбербач је познат по улози Шерлока, док се Вотсонова прославила улогом Хермионе Грејнџер у филмској франшизи о дјечаку чаробњаку Харију Потеру. Двадесеттрогодишња глумица Ема доскоро није била у потпуности свјесна своје славе. Током десет година снимања филмова о најпознатијем чаробњаку на свијету Ема каже да се није осјећала као да је медијски експонирана.

- Мислим да сам на неки начин била заштићена док смо радили "Харија Потера", зато што смо све вријеме снимали. Ушла бих у аутомобил, отишла до студија и затим дошла кући - рекла је Ватсонова и објаснила колико је тај период њеног живота био обичан и нормалан.

Фановима серијала то сигурно није тако дјеловало. Тек када се уписала на универзитет Броњн, схватила је колико је популарна.

- Може звучати глупо или потпуно невјероватно, али тек тада сам увидјела колико сам позната - казала је Ема.

Када је постала бруцош, бројни фанови и новинари опкољавали су је свакодневно, што јој је помогло да схвати да је постала славна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана