Ема Вотсон хоће да запроси момка

Агенције
Ема Вотсон хоће да запроси момка

Популарна холивудска глумица Ема Вотсон намјерава да запроси свог момка Вилијама Најта.

Они су заједно годину и по, а глумица већ увелико размишља о вјенчању. Она живот живи далеко од очију јавности са својим изабраником, а сада је ријешила да убрза ствари и запроси га. Њени пријатељи кажу да дјелује веома срећно када је виде са Вилијамом.

- Нисам традиционална и немам шта да чекам - рекла је глумица.

Ема и Вилијам су хуманитарци, а упознали су се уз помоћ пријатеља из удружења у којима су активни. Заједно су први пут виђени на извођењу једног мјузикла.

Она се прославила захваљујући улози Хермионе Грејнџер у филмовима из серијала "Хари Потер", у којима је играла од 2001. до 2011. године. Прије тога Вотсонова је глумила само у школским представама, а ова улога донела јој је свјетску славу и зараду у износу од више од десет милиона фунти.

Такође је позајмила глас у анимираном филму "Прича о Деспероу" и играла једну од главних улога у телевизијској адаптацији романа Ноел Стретфилд "Балетске ципелице". По завршетку филмског серијала "Хари Потер" тумачила је споредне улоге у тинејџерским драмама "Чарлијев свијет" (2012) и "Блинг ринг" (2013) и епском филму "Ноје" (2014) Дарена Аронофског. Ове године је имала премијеру филма "Љепотица и звијер".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана