Елтон Џон коначно признао истину о краљу попа: "Џексон ме је узнемиравао"

ГС
Foto: Агенције

Аутобиографија 75-годишњег музичара названа "Me: Elton John" препуна је шокантних открића из његовог живота под рефлекторима, а у једном дијелу детаљно описује своје дружење с покојном звијездом

Кроз свој живот, Џексон је често био окружен разним контроверзама, а недавно је био тема осуђујућег документарца, "Leaving Neverland: Michael Jackson and Me", у којем су Џејмс Сејфчак и Вејд Робсон искрено говорили о томе како су били као дјеца позвани на пјевачев ранч на врхунцу његове славе те га оптужили за године злостављања.

Елтон Џон је истакао како је Џексон био врло сладак док је био "само дјечја звијезда" те да није било назнака лошег понашања, али је затим препричао како се прекретница у његовом животу знатно осјетила.

"У неком тренутку одрастања почео је да се издваја од свијета и од стварности на начин на који је то радио Елвис Присли", тврди Елтон Џон.

Надаље, Елтон Џон тврди да је примијетио нешто погрешно у Џексоновом понашању и почео да нагађа да су на то можда утицали љекови на рецепт.

"Бог зна шта му се догађало у глави, и сам Бог зна каквим су га лијековима на рецепт пунили", стоји у мемоарима.

"Сваки пут кад сам га видио у његовим позним годинама, вратио сам се мислећи да је јадник тотално изгубио живце", истакао је Елтон Џон те додао да не мисли то на безбрижан начин, већ да је био "истински психички болестан те узнемирујућа особа".

Иначе, мемоари укључују низ других анегдота, укључујући организовање вечере на којој су се Силвестер Сталоне и Ричард Гир скоро посвађали око принцезе Дајане, дружење с краљицом, његову свађу с Тином Тарнер и његов тежак однос с мајком, за коју каже да му је драго што никада није упознала његову дјецу, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана