Елизабет Тејлор: Шокантни нови детаљи

Танјуг
Елизабет Тејлор: Шокантни нови детаљи

Нова биографија филмске легенде Елизабет Тејлор нуди читаоцима шокантне и скандалозне детаље из приватног живота оскаровке, преносе агенције.

Денфорт Принс и Дарвин Потер у својој књизи "Elizabeth Taylor: Ther is Nothing Like a Dame" (Елизабет Тејлор: Нико као дама) тврде да је глумица као тинејџерка имала аферу са Роналдом Реганом, као и да је учествовала у тројци са предсjедником САД Џоном Ф. Кенедијем и глумцем Робертом Стаком.

Елизабет Тејлор је преминула 2011, али аутори тврде да су годинама истраживали њен живот и наводе да је тада 36-годишни Реган позвао тинејџерку Тејлорову на вечеру и да га је она завела.

Лист "Лондон дејли експрес" преноси да је блиска пријатељица глумице рекла да јој је Тејлорова причала о афери с Реганом, који ће касније постати предсjедник САД.

"Реган ме је третирао као одраслу жену и то ме је одушевило. Сjели смо на његову софу и видjела сам да је желио, али није хтио да учини први корак. Ја сам постала агресор и послије добре порције мажења на софи отишли смо у спаваћу собу", наводно је испричала Тејлорова.

Аутори наводе да се голишаво купање у Кенедијевом базену претворило у тројку с предсједником САД и Стаком који су обојица били ожењени.

Звијезда филмова "Клеопатра" и "Батерфлај 8" позната је по многобројним љубавницима и браковима и у књизи се детаљно описују њени сексуални сусрети с Питером Лофордом, Еролом Флином, Тонијем Кертисом и Полом Њуманом.

Књига, наводи лист, није ласкави приказ живота звиједе. У књизи се наводи да је Тејлорова покушала да сатјера Френка Синатру да се ожени њоме рекавши да је трудна. Синатра је одбио и умјесто тога јој је организовао абортус.

Глумица се удавала осам пута, два пута за глумца Ричарда Бартона, а у новом биографском филму "Liz & Dick" глуми је Линдзи Лохан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана