Елин са Тајгером само због пара

Глас Српске
Елин са Тајгером само због пара

Једна од бројних љубавница Тајгера Вудса, 27-годишња Лоредана Џоли, оптужила је његову бившу жену Елин да се удала само због новца.

Према виђењу госпођице Џоли, Елин Нордгрен је, у ствари, та која је неморална, а не Тајгер или стотине жена са којима је спавао, јер је сасвим јасно да је провела шест година у браку из користи. Лоредана је то закључила на основу чињенице да Елин никада није била код куће, па је Вудс несметано могао да доводи љубавнице. Зато је за славног голфера имала само ријечи хвале: описала га је као врло обдареног и сјајног љубавника кога највише узбуђује поглед на двије жене које размјењују њежности. Ове и друге детаље о Тајгеровом сексуалном животу Лоредана је описала у књизи "The Real Diary: Lessons from th Good Time Girl to Champion", која је објављена 25. октобра, тачно годину након што се сазнало за Вудсове ванбрачне афере. Џолијева је у књизи написала да је са голфером имала секс двадесетак пута, од чега је често било тројки са дјевојкама које су заједно бирали, као и да му је често слала слике на којима се забавља са дјевојком.

Највише је вољела да га наводи на маштање и да му прича о својој фантазији у којој има секс са двојицом мушкараца, што је Тајгера веома узбуђивало. У књизи Лоредана је поменула и да је голфер, осим од секса, био зависан и од таблета за спавање и против болова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана