Екрем: Игбала ме пребила ко мачку!

Курир
Екрем: Игбала ме пребила ко мачку!

Београд - Откако се појавила информација да је Екрем Јеврић снимио порно-филм с двије дјевојке, на интернету се води полемика како ли су наговориле бившег фармера да скине дуге гаће, која је поза у питању...

И док се људи зезају на његов рачун, главни глумац није сигуран да постоји кућни видео, али признаје да је због њега добио жестоке батине од супруге Игбале.

- Ја се не сјећам да сам тако нешто урадио, нити бих то икад урадио. Али можда ме је неко искористио. После 10 или 15 флаша ракије или вискија ја не памтим ништа! – рекао је Екрем, преноси “Курир”.

Значи, постоји могућност да те је неко снимио током групног секса?

- Па, постоји. Засад се не сјећам, сјетићу се кад видим – казао је он.

Онда те Игбала није џабе пребила?

- Пребила ме ко мачку. Шта ћу, ја јој кажем да се не сјећам да сам се сексао, а она ми не вјерује. А мени је тешко да се одбраним од жена. Много ме воле – истакао је он.

Па ти си, Екреме, изгледа фатални заводник?

- Тако је. Моле ме да се сликају са мном, грле ме, скачу ми по глави. Свака вришти: „Екреме, волим те! Пољуби ме, Екреме! Волим те!” А ја морам да будем добар и да је послушам, јер можда је гласала за мене док сам био на “Фарми”. Па и ако није гласала, опет морам да будем фин, јер сви они гледају телевизију Пинк. Ех, те жене, кад ја хоћу да их пољубим у образ, оне ме зајебу, па окрену главу да ме пољубе у уста, па ту слику окаче на “Фејс” и ето мене у новинама. Послије се Игбала љути и бије ме – казао је Екрем.

Нормално да ће да се љути кад је вараш...

- Па не варам је, него јој само причају да се сексам. А ја и не знам. Чак ми кажу да ће ми дати 100.000 евра за снимак! А не знам да ли га има. Можда ме је нека дјевојка искористила и снимила тајно – навео је он.

На „Фарми” си све вријеме причао да ћеш сигурно побиједити. Још си разочаран?

- Био сам тужан, али знам да су ми замјерили што сам причао о политици и што сам рекао нешто ружно за Цецу. Она је најљепша жена на цијелом свијету и дао бих 1.000 долара да је упознам – истакао је Екрем.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана