Ејми Вајнхаус опет на психијатрији

Глас Српске
Ејми Вајнхаус опет на психијатрији

Пјевачица која би требало да наступи у Београду за неколико седмица пријавила се у једну лондонску клинику на одвикавање, а прије одласка у клинику, попила је литру вотке.

Ејми Вајнхаус (27) налази се на клиници "Прајори" у сјеверном Лондону, након што је поново посрнула у борби са зависношћу од алкохола и дроге. Британски медији преносе да је пјевачица направила хаос у неколико локала непосредно прије одласка у болницу.

Ејми је наводно ушла у радњу "Медвеј" у Саутгејту, гдје је "дрмнула" малу флашицу вотке, а потом улетјела у оближњи фризерски салон, гдје се исповраћала.

- Видјело се да јој није добро, изгледала је потпуно избезумљено - рекли су запослени за британске медије.

Ејмин сарадник за информисање је потврдио да се она послије тога пријавила на лијечење у клинику "Прајори".

Пјевачица се лијечила неколико пута од болести зависности, али је наводно посљедњих неколико мјесеци била "чиста".

Пјевачица би требало да наступи на Калемегдану 18. јуна. Њена PR служба није саопштила колико ће остати на рехабилитацији, нити да ли ће због тога њена турнеја бити одгођена.

Почетком маја Ејми је говорила да жели да се пресели на село и заснује породицу са момком Регом Тревисом, али, чини се да је љубав према алкохолу ипак већа од жеље за мирним, породичним животом.

Након што је дуже вријеме била тријезна, британска пјевачица је поново поклекнула те је почетком седмице опет посегла за алкохолом. Посљедње тренутке на "слободи" 27-годишња музичарка је провела уз алкохол, па је, прије него што је ушла у клинику, испила литру вотке.

Боцу је купила на путу према лондонској клиници, те је успут испијала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана