Ејми: Извините, свјесна сам својих грешака

Глас Српске
Ејми: Извините, свјесна сам својих грешака

Медијска прашина коју је изазвао скандалозни наступ Ејми Вајнхаус у Београду у суботу још се не стишава. Након што су сви свјетски медији пренијели вијест о пјевачициној бламажи на сцени, њен менаyмент је издао званичну изјаву:

"Ејми је схватила да у оваквом стању не може дати најбоље од себе. Упркос томе што је сматрала да ће моћи да испуни своје обавезе, Ејми се сложила са својим менаyментом да није у стању да да свој максимум, те ће се вратити кући".

- Истовремено, она би жељела да се извини својим обожаваоцима који су жељели да виде њен наступ, али сматра да је најбоље да се заказани концерти ипак откажу - наводи се у саопштењу пјевачициног представника за медије Криса Гудмана, који је још рекао да је она свјесна својих грешака.

Портпарол пјевачице је рекао да је она отказала остатак концерата планираних у оквиру љетне европске турнеје, послије скандалозног наступа у Србији. Спекулише се да ли ће њен менаyмент као и она сама схватити да даље не може овако, те да јој је хитно потребно лијечење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана