Ејми добила паре, организатори нијеми

Глас Српске
Ејми добила паре, организатори нијеми

Послије скандалозног наступа који је у суботу извела на Калемегдану, Ејми Вајнхаус се није задржавала у Београду - одлетјела је исте ноћи, а за собом оставила двадесетак хиљада разочараних фанова. Што се тиче фанова, могу да се помире са чињеницом да су дебело платили да гледају њено бауљање по бини, пошто неће бити враћања новца. Представник продукцијске куће "Aвалон" која је организовала концерт, Сагор Мешковић, каже да им се нико од публике није жалио захтијевајући надокнаду.

- Нашим уговором њој је исплаћен новац још прије мјесец, тако да је добила пун хонорар. Уговор је такав да ми немамо право да интервенишемо у вези са њеним наступом, ни колико ће да траје, ни како ће да изгледа - казао је Мешковић.

Наводно нико од организатора је није видио нити имао контакт са Ејми, а њен менаџмент је сам организовао смјештај и превоз, тако да се не зна како је могла да дође до дроге или алкохола. У сваком случају, цијела акција је пропала, што је било јасно чим је популарна пјевачица ступила на сцену, пала, изула се, промумлала неколико ријечи и покушала да почне да пјева.

Иако је било забрањено сликање, снимци "расуте" Ејми преплавили су интернет, а страни медији већ увелико "трубе" о томе оправдавајући незадовољство овдашње публике.

Ејмин повратак на сцену био је дуго очекиван, будући да се од њеног пробоја на сцену сјајним албумом "Back to black" 2006. године, више причало о скандалима које изазива него о музици. Прилика да докаже свој неспорни таленат још једном је пропала, те су послије бламаже у Београду отказани концерти у Цариграду и Aтини, а наставак турнеје је и даље под знаком питања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана