Џулија Робертс позвана у Гучу

telegraf.rs
Џулија Робертс позвана у Гучу

ДРАГАЧЕВО - Поводом изјаве свјетске филмске диве Џулије Робертс да би вољела да посети Србију и ужива у звуцима дргачевских трубача, први човјек Саборског одбора и предсједник општине Лучани Слободан Јоловић, упутио је глумици јавни позив да на љето дође у Драгачево и то у вријеме Сабора.

Поштована Џулија, најтоплије Вас позивам да посетите Србију, баш у августу у време 52. Сабора трубача у Гучи и будете мој гост. Сабор трубача је потврдио да негде у централној Србији постоје добро одгајени српски домаћини који су дочекали госте са свих страна света, представљајући на најбољи начин своју, и поштујући културу оних који су нам у гостима били. Гуча је извор српске духовне радости. Позивам Вас да видите лепо Драгачево и чујете народну песму, обавезно уз трубу”, написао је Јоловић, пише портал телеграф.рс.

Остаје још само да се види да ли ће и када Џулија потегнути дуг пут до Драгачева, а послије овог писма више нема дилеме: кад год дође – биће добродошла.

Свакакве је лепоте за ових 50 година прошло кроз Гучу, па би ваљало да и Џулија, која је то и званично, јер је глумила у филму “Лијепу жену”, буде уписана у списак наших гостију. Не би се покајала, прокоментарисао је јуче један Драгачевац најаву доласка холивудске звијезде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана