Џулија Робертс и Џорџ Клуни након 21 годину заједно на филмском платну

ГС
Џулија Робертс и Џорџ Клуни након 21 годину заједно на филмском платну

Холивудске звијезде Џулија Робертс и Џорџ Клуни заблистали су на црвеном тепиху поводом премијере своје прве заједничке комедије, а том приликом одушевили су све присутне. Двоје славних оскароваца појављују се у заједничкој комедији “Улазница за рај” који је недавно имао своју свјетску премијеру у Лондону.

Црвеним тепихом прошетали су заједно први пут од 2001. године када су промовисали свој филм “Oceanovih 11”, том приликом одушевивши све обожаватеље, који су једва дочекали да се фотографишу са омиљеним глумцима и траже им аутограме.


Џулија се одлучила за Шантили црну хаљину од чипке, украшену детаљима инспирисаним графитима, преко које је набацила сако, док је Клуни обукао тамноплаво одијело упаривши га са бијелом кошуљом.

Глумац је, као и увијек, раскопчао неколико дугмади, што је његов заштитни знак ношења овог одјевног предмета.

Обје звијезде, сложили су се њихови фанови на друштвеним мрежама, изгледале су као да је за њих “вријеме стало”.

Двојац у својој првој заједничкој комедији, коју су и продуцирали, утјеловљује разведени пар који оставља своје разлике по страни и удружују снаге како би спријечили своју кћер Лили да се уда за некога кога је недавно упознала на матуралном путовању.

Не желећи да она учини исту грешку за коју вјерују да су је они учинили прије 25 година, заједно путују на острво како би прекинули свадбу.

– Било је забавно. Уживали смо јер смо морали бити заједљиви једно према другом. То је било смијешно – рекао је Клуни.

Двоје колега, али који су и дугогодишњи пријатељи, осврнули су се на снимање, али и своју сцену пољупца.

– Требало нам је 80 покушаја да снимимо сцену. Рекао сам то својој жени, а она је била оно као: ‘Који враг?'”, открио је Клуни, на шта се надовезала и Џулија:

– Снимили смо 79 кадрова гдје се смијемо, а затим један како се љубимо – рекла је.

Робертс је позната по низу романтичних комедија из 1980-их и 1990-их, од којих се нарочито издвајају “Згодна жена” и “Нотинг Хил”, док је Клунијева посљедња романтична комедија била “Једног лијепог дана” 1996. године.

“Улазница за рај” је први пут на Oceanovih 12”, преноси Клиx.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана