Џорџ Клуни никада се неће вјенчати

Агенције
Џорџ Клуни никада се неће вјенчати

Лос Aнђелес - Сестра глумца Џорџа Клунија је убијеђена да се њен славни брат никада неће вјенчати и имати дјецу јер је превише посвећен својој каријери, преносе агенције.

Клуни је након 1993. године, када се након четири године брака растао од Талије Балсам, био у неколико веза, а тренутно је у вези са Стејси Киблер.

Aделија Зидлер, Клунијева старија сестра је увјерена да се 51-годишњи глумац више никада неће вјенчати и основати породицу је не би желио да се одваја од супруге и дјеце током снимања филмова.

- Мислим да се он никада неће вјенчати. Уколико би се вјенчао, он би желио бити муж у сваком смислу те ријечи и неко ко ће увијек бити присутан за своју породицу, неко ко би имао времена и способност да се фокусира на своју породицу и дом. Међутим, у послу у којем се он налази, он мора увијек бити у могућности да све остави иза себе и крене даље. Већина глумаца никада нема успјешне бракове. Када би он добио дјецу и када би био с њима, бринуо би се о својој каријери. Када би радио, бринуо би се за своју дјецу. Он сматра да не би било фер правити компромисе између тога – рекла је сестра познатог глумца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана