Џордан кишобраном напала папараце

Глас Српске
Џордан кишобраном напала папараце

Једна од најпознатијих свјетских старлета Кејти Прајс Џордан попустила је под притиском и "пукла" у стилу Бритни Спирс. У Брајтону је дохватила црвени кишобран и почела њиме да удара папараце, називајући их "первертитима".

- Зашто не нађете прави посао и одете!? - урлала је разјарена Џордан.

Један од фотографа који су свједочили испаду старлете је испричао:

- Полудјела је. Иначе се контролише и било је изразито чудно видјети је како ради тако нешто. Иначе једноставно обави снимање, али је очигледно имала лош дан и није више могла. Била је ван сваке контроле - рекао је један фотограф.

Џордан се прије мјесец дана развела од свог 36-годишњег супруга, пјевача Питера Aндреа. Они су покушавали да спасу брак уз помоћ брачног савјетника, али је пјевачу прекипјело кад је видио фотографије своје кокетне супруге ухваћене у ноћном проводу са Ендрјуом Гоулдом.

Пар је договорио заједничко старатељство над дјецом. И око подјеле имовине су се наводно договорили без проблема - Aндре од Џордан није тражио ни новац ни некретнине, већ само своју опрему за вјежбање.

Развод је трајао равно 42 секунде, а захтјеве за развод су поднијели обоје. Британски медији пишу да је управо разлаз са мужем довео Џордан у овакво овакво стање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана