Џони Деп свједочио против бивше супруге

ГС
Foto: Агенције

Холивудски глумац Џони Деп је у уторак говорио на суду у Вирџинији, у предмету за клевету против своје бивше супруге Амбер Херд, која га је оптужила за породично злостављање.

У свом тросатном свједочењу које ће бити настављено и данас, звијезда је говорила о њеним оптужбама те о својој историји злоупотребе опојних дрога.

"Мој циљ је истина", рекао је Деп на почетку свједочења.

Иначе, он тужи бившу супругу за 50 милиона долара због текста Вашингтон Поста из 2018. године у којем је она писала о свом искуству с породичним злостављањем. Деп се не спомиње именом у овом дјелу, међутим ранији догађаји су указивали на то о коме се ради.

Деп тврди да је текст довео до финансијских губитака за њега, укључујући и искључење из будућих филмова "Пирати с Кариба" након што је водио франшизу 15 година.

"Једног дана си Пепељуга да тако кажем, а онда си за нула и шест секунди Квазимодо", рекао је Деп о томе како се његова каријера окренула након што је оптужен за злостављање.

"Нисам то заслужио, а ни моја дјеца, као ни људи који су вјеровали у мене свих ових година", рекао је Деп.

У свом свједочењу, Деп је признао да су се он и Херд свађали током везе, али је рекао: "Никад нисам дошао до тачке да на било који начин ударим госпођу Херд, нити сам икад ударио било коју жену у свом животу".

Такође је описао буран однос својих родитеља те вербално и физичко злостављање које су он и његова браћа и сестре доживјели од њихове мајке. Навео да се његово прво искуство с узимањем контролисаних супстанци догодило када је имао отприлике 11 година и да је узимао мајчине таблете на рецепт "како би побјегао од хаотичне природе онога што су живјели".

Суђење је иначе почело прошле седмице, а Депу је ово прва прилика да о случају говори  јавно, преноси Klix.ba.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана