Џони Деп: Сви моји ликови су геј

Агенције
Џони Деп: Сви моји ликови су геј

Џони Деп недавно је учествовао у једночасовним разговорима на тему његовог новог филма "Блек мес" и том приликом говорио је о свом лику Вајтлију Балгеру у гангстерској драми Скота Купера, али и о другим темама из богате каријере.

Једна од тема било је и мишљење његове дјеце о њему. Интересантан дио разговора било је то што је Деп рекао да не чита описе сцена. Објаснио је да комплетан сценарио прочита прије него што прихвати пројекат, али током припрема за улогу чита само дијалоге, јер сматра да је тако природније. Додао је и да мрзи гледати себе на екрану, али је са "Блек месом" направио изузетак.

Током разговора присјетио се ситуације због које је замало отпуштен са сета првог дијела "Пирата с Кариба". Како каже, начуо је да се челници "Дизнија" питају да ли је пијан или можда геј, јер су били ужаснути његовим понашањем.

Касније га је један од њих питао да ли је његов лик у филму геј, на шта је он одговорио: "Зар ниси знао да су сви моји ликови геј?".

Џони је открио и да његова дјеца још нису гледала нови филм те казао да му је кћерка Роуз, након гледања филма "Чарли и фабрика чоколаде" рекла да је потпуно чудан, што је он схватио као комплимент.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана