Џони Деп најсекси глумац

Aгенције
Џони Деп најсекси глумац

Џони Деп је са 43 одсто гласова изабран за најсексепилнијег глумца свих времена у опширном гласању спроведеном широм Велике Британије.

Са својим изгледом побуњеника и огромним глумачким талентом Џони Деп је чежња многих припадница љепшег пола. Зато и не чуди много што је још једном изабран за физички најпожељнијег глумца. Показало се да је његов изглед из осамдесетих година прошлог вијека био довољан да у овој трци иза себе остави звијезду "Топ Гана" Тома Круза, али и класичног холивудског џентлмена Ричарда Гира.

У трци за најбољи романтични филм из овог периода побиједио је "Прљави плес" са готово половином гласова, а у првих пет филмова из ове иначе врло романтичне ере Холивуда су "Кад је Хари срео Сали", "Коктел", "Погледај ко говори" и "Официр и џентлмен".

Деп је постао популаран осамдесетих година када је добио статус идола тинејџерске популације. Али овај статус талентованом Депу није био довољан и он се убрзо посветио снимању филмова гдје се дуже од двије деценије доказује као врхунски глумац.

Осамдесете су по резултатима овог истраживања биле магична деценија за филмске глумце, јер је и успон друге двојице са ове листе најзгоднијих мушкараца повезан са том деценијом.

Испитивано је такође за које глумце Британци вјерују да ће остати згодни и на врху након што вријеме учини своје. Испоставило се да највећи број испитаника вјерује да ће се зубу времена најбоље одупријети Рајан Гослинг, а на овој листи по броју гласова слиједи га имењак Рајан Рејнолдс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана