Џони Деп на ивици банкрота

Агенције
Џони Деп на ивици банкрота

Глумац Џони Деп нашао се у озбиљним финансијским проблемима за које је крив његов раскалашан живот, тврде његови некадашњи менаџери.

Славни глумац почетком године тужио је свој бивши пословни тим за превару вриједну 25 милиона долара. Они су сада узвратили тврдећи да Деп живи "ултраекстравагантним" начином живота, који га кошта чак два милиона долара мјесечно.

Џонијеви адвокати у тужби су навели да је он изгубио милионе долара због њихових лоших улагања и преваре, те да сада захтијева одштету у износу од 25 милиона. Менаџери су поднијели противтужбу у којој наводе да им он дугује више од 560.000 долара за неплаћене провизије и накнаде за коришћење кредитних картица. Тврде да су Џонија у неколико наврата упозоравали да троши превише новца, те да су му савјетовали да потпише предбрачни уговор са Амбер Херд, којој је након развода морао да плати седам милиона долара.

Деп је према њиховим наводима потрошио више од 75 милиона долара за куповину и одржавање 14 кућа, укључујући и дворац у Француској и ланац приватних острва у Бахамима. Богатство је дао и на своју јахту, путовања приватним авионима и умјетнине.

Иначе, Деп је са овим менаџерима сарађивао од 1999. до почетка 2016. године, када је имао изузетно уносан период у каријери захваљујући улогама у блокбастерима "Пирати са Кариба", "Алиса у земљи чуда" и "Чарли и фабрика чоколаде".

- Тема овог конкурса је ликовна и чини ми се да је у естетском смислу надмашила све досадашње. Ми дајемо тему конкурса, али аутори могу слободно да дају неку своју импресију и представе мотив баш онако како га они доживљавају - каже Горан Кљајић и подсјећа да је у децембру прошле године изашао и 200. број "Носорога".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана