Џони Деп мора на суд због агресивних тјелохранитеља

Aгенције
Џони Деп мора на суд због агресивних тјелохранитеља

Глумац Џони Деп ће морати на суд. Жена која тврди да су је његови тјелохранитељи оборили на земљу на концерту Игија Попа у Лос Анђелесу у децембру прошле године одлучила је да тужи холивудског глумца.

Педесетдвогодишња Робин Екер тврди да су је, док је покушавала прићи свом сједишту у VIP ложи, тјелохранитељи Џонија Депа зграбили, отели јој мобилни телефон и осрамотили је стргнувши јој панталоне. Екерова тврди да је послије тога морала отићи љекару, јер је по цијелом тијелу имала модрице, неколико сломљених костију и ишчашен лакат.

Робин Екер је поднијела тужбу Окружном суду у Лос Анђелесу и тврди да јој је тај инцидент погоршао већ постојеће здравствене проблеме.
Како пишу медији, Екерова је купила скупе карте како би почастила мужа за рођендан. На концерту се одлично забављала и сасвим случајно пришла Деповом столу. У том тренутку су је зграбили његови тјелохранитељи и оборили је на тло.

Послије тог немилог догађаја морала је да напусти концерт како би потражила медицинску помоћ. Полицијски званичници тврде да је Робин ту ноћ била у алкохолисаном стању. Депови портпароли нису коментарисали тужбу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана