Џони Деп и Ванеса Паради се и званично растали

Aгенције
Џони Деп и Ванеса Паради се и званично растали

Глумачки пар Џони Деп (49) и Ванеса Паради (39) након низа спекулација и нагађања потврдили су тврдње медија с почетка године да се разилазе.

Глумчев публициста потврдио је јуче да су Деп и Ванеса одлучили да раскину везу која је трајала 14 година, а из које имају двоје дјеце.

"Џони Деп и Ванеса Паради су се пријатељски растали. Молимо вас да поштујете њихову приватност и, још важније, приватност њихове дјеце", наводи се у саопштењу глумчевог представника.

Вијест о њиховом раскиду проширила се медијима још почетком јануара, али је Ванеса изјављивала како је њихова веза само у кризи.

О лошем односу који је дуго владао у њиховој вези свједочи и чињеница да њих двоје нису виђени заједно у јавности од 2010. године. Ванеса није присуствовала ни једној премијери Џонијевих филмова, попу "Dark Shadows" и "The Rum Diaries".

- Мjесецима су покушавали да спасу везу, али већ недjељама им је било јасно да јој нема спаса - рекао је извор за магазин "Пипл".

 

Њихова веза почела је 1998. године, и из ње имају ћерку Лили Роуз (12) и сина Џека (9). С обзиром на то да су заједно већ дуго, страни медији прогнозирају да би Ванеси могла да припадне половина Џонијеве имовине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана