Џони Деп хеликоптером слетио пред улаз антикварнице

Танјуг
Џони Деп хеликоптером слетио пред улаз антикварнице

ЛОС АНЂЕЛЕС - Познати глумац Џони Деп недавно се у једном центру са антиквитетима у мјесту Хемсвел Клиф појавио са својим хеликоптером испред улаза како би присуствовао распродаји.

Како наводе извори блиски глумцу, он је желио да остане незапажен током посјете у центру Хемсвел Антик, који се налази у мјесту Хемсвел Клиф у Енглеској, јер је хтио да разгледа гитаре без гужве, коју би иначе направили фанови, преносе амерички медији.

Његов долазак у тајности је договорен с овим центром и студијом Пајнвуд, који и иначе сарађују, али запослени нису знали да Деп долази.

Међутим, његов долазак ипак није могао да остане непримијећен, јер је власник антикварнице поијделио вест о његовој посјети на званичном „Фејсбук“ профилу њиховог центра.

-Било је сјајно, јер је био нормалан и био је врло опуштен. Проводио је врijеме гледајући ствари и свирајући гитаре које је желiо да купи. Осiећао се као код куће - рекао је власник антикварнице.

Он је навео да је Деп на крају купио столицу, три гитаре, комплете боја, штафелаје, неколико слика, постере и разне украсне предмете. Посебно је истакао једну гитару на којој је исцртана лобања, а навео је да је педесетдеветогодишњи глумац и засвирао на њој прijе него што ју је купио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана