Џона Хил дио екипе филма о Бетмену

Агенције
Џона Хил дио екипе филма о Бетмену

Након објављене вијести да је глумац Џефри Рајт у преговорима да игра начелника Гордона у надолазећем филму режисера Мета Ривса о Бетмену, најновија вијест је да би се глумачкој екипи овог остварења могао придружити и Џона Хил.

Наиме, режисер и продуценти су наводно жељели Хила за филм о Бетмену, али су чекали са избором, јер су хтјели прво да пронађу глумца за Бетмена. 

Како су прије неколико мјесеци одлучили да ће Бетмена/Бруса Вејна глумити Роберт Патинсон, изгледа да је дошло вријеме да се почне с разоткривањем остатка глумачке поставе. 

Договор са Хилом још није постигнут, а улога се за сада држи у тајности. Након што је Еди Редмејн недавно изјавио да би волио да глуми Ридлера, изгледа да би ту улогу ипак могао да преузме Хил.

Публика је Хила ове године имала прилике да види у филму “The Beach Bum”, уз Метјуа Меконахија, али је такође радио и на сценарију, режији и продукцији филма “MID90S”. 

У каријери је два пута био номинован за “Оскара”, а неке од његових најпознатијих улога су у филмовима “Вук с Волстрита”, “21 Jump Street” “Superbad” и “Moneyball”. 

Нови филм о Бетмену требало би да буде приказан 2021. године. 
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана