Џон Траволта открио како је чувени плес с принцезом Дајаном био њена жеља

ГС
Foto: Илустрација

Фотографије чувеног плеса глумца Џона Траволте и принцезе Дајане од 9. новембра 1985. године и данас су често виђен призор на друштвеним мрежама, а Траволта је открио како је плес био њена жеља те да се десио захваљујући бившој првој дами Ненси Реган.

У ексклузивном исјечку из новог документарца PBS -а "In Their Own Words: Diana, Princess of Wales", који је објавио магазин Пеопле, 67-годишњи глумац рекао је да се славни плес догодио захваљујући бившој првој дами Нанцy Реаган, преноси Кликс.

"Око 10 сати навече Ненси Реган куцнула ме по рамену и рекла: 'Принцезина жеља је да плеше с вама. Бисте ли плесали с њом вечерас?'", рекао је Траволта у документарцу који је приказан у недјељу.

"И рекао сам: 'Па, наравно. Како ће ово функционисати?' А она је рекла: 'Па, око поноћи ћу доћи по тебе, а затим ћу те одвести до ње, а онда ћеш је замолити за плес'", открио је глумац.

Траволта је рекао да му је срце убрзано лупало кад је замолио Дajану да заплеше.

"Подигла је поглед, а ја сам рекао: 'Хоћете ли плесати са мном?' и рекла је 'Да'. Након тога се цијела соба очистила. Плесали смо неких 15 минута", открио је Траволта.

На слици, коју је снимио бивши главни званични фотограф Бијеле куће Пит Соуза, Траволта је носио црни смокинг, док је Дајана носила тамноплаву хаљину Виктора Еделстајна с бисерном огрлицом и одговарајућим наушницама.

У опису објаве на Инстаграму од априла, Соуза је написао да је, осим Траволте, Дајана те ноћи плесала и с предсједником Реганом, Томом Селеком, Клинтом Иствудом и Нилом Дајмондом. Није плесала с принцом Чарлсом.

У специјалној емисији за PBS Траволта је рекао да је плес с Дajаном нешто из књиге бајки.

"Наклонили смо се кад је било готово и она је отишла, ја сам отишао, а моја кочија се претворила у бундеву", рекао је.

У априлском интервјуу за Esquire Mexico Траволта је рекао и да није ни замишљао да ће плесати с Даjaном.

"Ко је икада могао замислити да ће им се такво нешто једног дана догодити? Био сам довољно паметан да то запамтим у свом сјећању као врло посебан, чаробан тренутак", рекао је.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана