Џон Малкович спасио живот туристи

Б92
Џон Малкович спасио живот туристи

Торонто - Познат по бројним улогама које је остварио на великом платну, глумац Џон Малкович ових дана нашао се у центру пажње због једне улоге у “правом животу”, улоге спасиоца-суперхероја, преноси Б92.

Иако је свјетску славу стекао играјући негативце у филмовима, Малкович је протеклог викенда у Торонту спасио живот седамдесетседмогодишњем америчком туристи.

Џим Волпол, који је Канаду посјетио са својом супругом Мерилин, кобног 9. јуна изашао је у шетњу, али се саплео и ударио вратом о скелу наслоњену на хотел “Кинг Едвард” у којем је одсјео.

Оштра пресјечена шипка изазвала је велико крварење, које Волпол и његова супруга нису могли да зауставе.

У помоћ му је притекао случајни пролазник који је, чим је спазио шта се десило, одмах угасио цигарету и пришао.

- Почео је да ми притиска врат како би зауставио крварење - казао је Волпол.

Бен Квин, један од пролазника који је незнанцу притекао у помоћ, додаје: “Изгледало је као да заиста зна шта ради. Нисмо знали ко је он, па сам га упитао за име”, наставља Волпол.

- Моје име је Џон, одговорио ми је, а ви ћете бити сасвим у реду. И док сам позвао помоћ болничара, већ је нестао. Џон Малкович ми је спасао живот! – рекао је он.

Амерички медији убрзо су пренијели вијест, иако Малкович није желио да потврди истинитост догађаја.

Међутим, након завршетка представе “The Giacomo Variations” у којој је те вечери играо Казанову на сцени једног позоришта у Торонту, глумца су сви из публике поздравили аплаузом.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана