Џон Цена потпуно наг изашао на позорницу на додјели Оскара

ГС
Џон Цена потпуно наг изашао на позорницу на додјели Оскара

Тренутак који је изазвао највише полемике током синоћње додјеле Оскара је онај у којем се рвач и глумац Џон Цена појавио потпуно го на позорници.

Наиме, прије његовог изласка на екрану је био приказан видео из 1976. године када је човјек гол трчао по позорници.

„Можете ли замислити да гол човјек претрчи позорницу данас?“, казао је водитељ Џими Кимел.

Поновио је исту реченицу још једном, а онда се појавио Цена, скривен иза зида. Био је го, а како је Џими рекао кроз шалу, требао је претрчати позорницу, преноси Кликс.

„Промијенио сам мишљење, не желим то направити. Не осјећам се добро због тога. Ово је елегантан догађај, знаш, требало би те бити срам што си предложио такву неукусну шалу“, рекао је Цена. Водитељ је рекао како је то „требало бити смијешно“.

„Мушко тијело није шала!“, одговорио је Цена те потом изашао пред публику, а ковертом покрио интимне дијелове. Кимел му је донио тканину како би се прекрио, а глумац је прочитао побједнике из категорије за најбољу костимографију.

Мишљења о овом тренутку с церемоније су подијељена. Док једни сматрају да је овај потез заиста био смијешан и забаван, другом дијелу гледатеља засметало је што је оваква сцена приказана у приме тимеу на америчкој телевизији.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана