Џоди Фостер: Генерација З може бити "заиста несносна“ за рад

Танјуг
Foto: Агенције

ЛОНДОН- Америчка глумица Џоди Фостер рекла је да понекад помисли да је генерација З "заиста несносна" за рад, иако јој је, како каже, важно да будућим звијездама помогне да пронађу сопствени пут.

Фостер је у интервјуу за Гардијан, признала да јој тешко пада да разумије ставове према послу генерације З, са којима се сусрела.

"Стварно су несносни, посебно на радном мјесту", рекла је Фостер у интервјуу за Гардијан додајући да им је често скретала пажњу на граматичке грешке у мејловима.

"Рекла бих им: ово је све граматички нетачно, зар нисте провјерили правопис? На шта би ми одговорили: "Зашто бих то радио, зар то није ограничавајуће?", истакла је Фостер.

Глумица је нагласила да јој је, послије више од пет деценија богатог филмског исксуства, постало важно да помогне младим генерацијама у холивудским водама.

Према мишљењу глимице познатој по улози Кларис Старлинг из филма "Кад јагањци утихну", младе генерације треба да науче како да се опусте.

"Морају да науче како да се опусте, како да не размишљају превише, како да смисле нешто што је њихово", рекла је Фостер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана