Џоан Колинс избјегава обожаваоце

Aгенције
Џоан Колинс избјегава обожаваоце

Славна глумица Џоан Колинс дала је свима до знања како је превелика дива да би се руковала са својим обожаваоцима.

Ово тврди један обожавалац који је био присутан када се глумица недавно појавила у Њујорку. Џоан се нашла на мети великих критика својих обожавалаца јер наводно није хтјела да се поздрави са њима на њујоршкој додјели "ACE" награда.

Многи су јој замјерили суздржан став који је имала рекавши да је тако поручила да је "далеко изнад других". Међутим, пријатељ Колинсове тврди како она ограничава контакте са људима јер не би жељела да се случајно зарази неким вирусом.

Иако је закорачила у девету деценију живота, увијек елегантној и стилизованој Џоан Колинс на изгледу могу да позавиде и много млађе жене.

Глумица, књижевница и колумнисткиња Џоан је дебитовала у позоришној представи "Кућа лутака" у деветој години, а у двадесет и другој години отишла је у Холивуд. Године 1981. добила је улогу Алексис Колби,  а по тој роли у дуготрајној ТВ сапуници "Династија" постала је позната широм свијета. За ову улогу, коју је тумачила све до 1989, освојила је награду "Златни глобус" за најбољу глумицу у ТВ драмској серији (1983), а била је и номинована за награду "Еми".

Послије завршетка серије објавила је свој први роман "Ударно вријеме" (1988), који је постао најпродаванији упркос лошим критикама. Од тада је објавила неколико романа, мемоара и аутобиографија, а 1996. је побиједила у судском спору са својом издавачком кућом "Рандом хаус".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана