Џипова никад доста

Глас Српске
Џипова никад доста

Колин, супруга фудбалера Вејна Рунија, тачно зна шта жели и у којим количинама - бар када је ријеч о "рејнџ ровер" теренцима.


Уз постојећа два, недавно је наручила и трећи, додуше нову верзију коју нема у колекцији, вриједну 130.000 евра. Познато је да Колин Руни, (много) љепша половина фудбалера Вејна Рунија, воли теренце и да не престаје опсесивно да их купује већ извјесно вријеме. Уз Вејнов божићни поклон нови "рејнџ ровер" биће трећи који ће Колин посједовати, а ускоро ће њен возни парк постати богатији за нову верзију "рејнџ ровера", у њеној омиљеној сребрној боји, а за који ће искеширати 130.000 евра, наводи лондонски "Дејли мејл".

Aко се узме у обзир да јој је 2008. године Вејн за Божић поклонио, такође, једног "рејнџ ровера", који је платио 90.000 евра, онда се таква куповина не може сматрати баш превише нужном.

Aли, прича о занимљивом хобију ове даме не би била потпуна ако се не спомене да је, послије нешто више од годину дана од "срећног Божића", себи приуштила куповину и црног "оверфинч рејнџ ровера". Тај џип је коштао тричавих 108.000 евра, а Вејн је био толико импресиониран тим возилом да је убрзо наручио и себи један такав. Након што су се вјенчали, у јуну 2008. године, фудбалер је својој изабраници купио и "бентлија" од 137.000 евра, тачније нови модел те марке коју је већ посједовала. Да је и Вејн опсједнут куповином аутомобила за своју драгу говори и чињеница да јој је за 19. рођендан поклонио "порше 911" у вриједности од 68.000 евра. Тако Рунијеви сада имају завидну колекцију луксузних аутомобила којој се једва могу сагледати границе.

Сам нападач Манчестер јунајтеда посједује "BMW икс 5", "мерцедес CLK", "кадилак ескалејд", "крајслер 300C", "ламборгини гаљардо спајдер" и "мерцедес G55 AMG".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана