Џиновић сазнао ко је фудбалер с којим га је варала Мелина

GS
Foto: Kurir

Један од најскладнијих парова на домаћој естради, Харис и Мелина Џиновић, након 22 године заједничког живота и 10 година брака, одлучили су да ставе тачку на своју однос и разведу се.

Ова вијест одјекнула је попут бомбе у домаћим медиима и јавности, и тако изазвала бројне реакције. Нашироко се спекулисало који би могао бити разлог њиховог раскола, међутим, како је Република тада сазнала, у њихов брак се умјешала трећа особа, што је сада потврдио и прослављени пјевач.

Наиме, Харис је у недавној изјави за хрватске медије открио да је због Мелинине преваре одлучио да стави тачку на свој брак, али да му растанак с њом и није толико тешко пао.

- Она зна разлог, она је напустила мене, нисам ја њу. Ја не знам ништа, углавном преварени муж задњи сазна. Кажу људи да је развод посље смрти најтежа ствар. Ја бих то мало демантовао - рекао је Харис, па открио шта мисли под тим.

- Па фино, ако се теби не свиђа да будеш са мном, нећу ни ја с тобом.

Џиновић је затим истакао да га брачни бродолом није сломио, али да је његовој дјеци развод родитеља поприлично тешко пао.

- Иначе бих сједео у кући, туговао, не бих пјевао, не бих ишао по концертима, не бих радио, не бих се смијао... Дјеца су поприлично велика, али није им то лако пало - рекао је Харис, преноси Ин Магазин.

Подсећања ради, како је Република писала, модна дизајнерка Мелина Џиновић је већ известан период у емотивном односу са једним бившим фудбалским репрезентативцем, а сада успјешним бизнисменом који има уносне послове у иностранству, преноси Source.

- Мелина је већ дуже вријеме у шеми са једним бившим фудбалером који је раније играо у нашој репрезентацији. Он се сада бави бизнисом, и то у иностранству, гдје има уносне послове. Варала је Хариса и то траје већ неки период, али су сад одлучили да коначно ставе тачку на брак, који је ионако већ био на климавим ногама. Харис је напустио породичну вилу, а Мелина је тамо остала са дјецом - открио је тада извор за Републику.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана