Џиновић: Не знам ниједан разлог због ког ме је оставила

GS
Foto: PrvaTV

Пјевач Харис Џиновић отворено је говорио о разлазу са супругом Мелином Џиновић, па тако и потврдио сазнања да његова бивша већ дуже од годину и по дана има везу са другим мушкарцем. Сем што је открио да не зна разлоге за напуштање брака, те истакао да је она њега оставила, искрено је рекао и како је преболио одлазак и даље законите супруге.

“Да се разумемо, све је то ствар главе и емоција. Значи, треба помирити емоцију која је ту највећи проблем и помирити је са главом, односно са реалношћу. Ако то двоје човек успе да направи и ту направи победу, односно ако успе то да помири онда је направио победу и успео”, рекао је Харис, па истакао да је он у њиховом односу одувијек био искрен.

“Моја платформа животна је истина и ја све што кажем кажем истину јер истину, упамтите добро, не треба подгрејавати. Она је увек ту подгрејана и готова. Лаж треба стално пратити. Лаж треба подгрејавати и лаж је промашена инвестиција зато што треба пуно бриге око ње. Шта сам рекао јуче, а шта ћу рећи сутра. А истину извадиш од 3.000 година уназад која је закључана негде и увек је иста”.

Пјевач је открио и да ли је љут на Мелину.

“То су моје приватне ствари на кога сам ја љут и тако даље. Ја то не износим. Рекао сам вам, питајте њу, она је напустила и оставила мене, нисам оставио ја њу. Крај”, закључио је Џиновић, преноси ГрандТВ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана