Џиновић: Доведеш брак на 20 година и онда то разбијеш као јаје

Курир
Џиновић: Доведеш брак на 20 година и онда то разбијеш као јаје

Пјевач Харис Џиновић каже да се након развода, до кога је дошло након двије деценије брака са креаторком Мелином, осјећа добро.

- Оно што те не убије то те ојача. Није могло да ме убије, али могло је да ми савије кичму. Ја мислим да сам јачи. То ми чак причају и неки моји пријатељи не само након овог развода него у посљедњих годину дана. Мислим на оне који су поближе били упознати са ситуацијом у кући. Кажу да сам потпуно другачији у позитивном смислу. Стицајем околности сам сам и осјећам се чвршће и јаче. Да ли је то боље или горе не знам, вријеме ће показати - рекао је Џиновић за Курир.

Каже да када би се он питао до краја његовог брака не би дошло.

- Не бих то радио из простог разлога што је породица светиња која се гради од нулте позиције. Доведеш је на 20 година и онда то разбијеш као јаје. Тако да, ако се мало окренеш, кажеш глуп си ко... што то радиш? То треба радити након годину дана или двије, ако људи виде да нису једно за друго. Нека то направе за годину, двије, три, а не за 20-30 година, ко што има случајева. Ево овај мој случај је један када се разбија послије 20 година, а има случајева када се то дешава и послије 30 - рекао је Харис.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана