Џим Кери одговоран за смрт бивше дјевојке

Агенције
Џим Кери одговоран за смрт бивше дјевојке

Против америчког глумца Џима Керија поднијета је тужба под сумњом да је набавио дрогу својој бившој партнерки која је прошле године извршила самоубиство.

Муж Керијеве бивше дјевојке Катрионе Вајт, Марк Бартон, тврди да је глумац "злоупотријебио своје богатство и славу да би илегално набавио и растурао илегалне и понекад смртоносне супстанце".

Тужба против Керија поднијета је суду у Лос Анђелесу, годину дана послије смрти Вајтове.

Како се наводи у тужби, Катриона Вајт је умрла 24. септембра 2015. након што је истовремено узела пилуле за спавање, бета блокаторе и огромне дозе јаких лијекова против болова.

У вријеме њене смрти медији су писали о бурној вези коју је 30-годишњакиња имала са Џимом Керијем.

Кери је изјавио да је шокиран и тужан због смрти Катрионе која је прије него што је себи одузела живот на "Твитеру" оставила поруку која се тумачила као опроштајна порука.

Адвокат Џима Керија, Марти Сингер, рекао је да је Катриона Вајт украла љекарске рецепте од његовог клијента, а Кери је изјавио да намјерава да "одбрани част пред судом".

"Страшна срамота", написао је Кери у саопштењу, додајући да би му било лакше да сједне са адвокатом тог човјека и да учини да тужба нестане, али да постоје тренуци у животу када морате да одбраните своју част.

- Нећу толерисати овај бездушни покушај да неко искористи мене или жену коју сам волио - наводи се у саопштењу глумца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана