Џибони залудио Сарајево, слиједи Бањалука

Глас Српске
Џибони залудио Сарајево, слиједи Бањалука

Један од најпознатијих хрватских кантаутора Златан Стипишић Џибони приредио је у четвртак у сарајевској Олимпијској дворани "Зетра" солистички концерт којим је одушевио сарајевску публику, преносе агенције. Џибони је концерт, на којем су преовладавале припаднице љепшег пола, почео пјесмом "Толеранца" са свог посљедњег истоименог албума, а потом су се низали хитови стари и нови" "У љубав вјере немам", "Ово ми је школа", "Јер да нисам ово ја бих био биљка", "Темпера", "Јуди, звири и бештимје", "Врата моје сестре", "Жеђам"...

Пјевао је око два и по сата и током цијелог концерта комуницирао са публиком на веома упечатљив начин. Неколико пута захвалио је публици на одзиву подсјећајући да је прошло више од четири године откако је пјевао у Сарајеву.

Своју турнеју "Џибони - Толеранца тур" наставиће концертом у Бањалуци 14. фебруара, за који су већ све карте распродате, а потом и у Тузли 26. фебруара.

Иначе, албум "Толеранца" је у девет мјесеци од изласка прошле године продат у више од 30.000 примјерака у Хрватској. Ово је пети пут узастопно да је Џибонијев албум најпродаваније издање године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана