Џибони коментарисао ходање по храни: Испа' сам дебил, шта ћу сад

кликс.ба
Foto: Принтскрин

Златан Стипишић Џибони посљедњих дана је у фокусу јавности због испада на забави у Загребу, када се попео на сто и газио по храни, а поводом тога се огласио на синоћњем концерту у Задру, казавши да је "испа' дебил", те је појаснио своје поступке.

 Након што су снимци са забаве доспјели у јавност, многи су оштро осудили његов потез казавши да "док он хода по куглофу, многи немају шта јести за Божић".

Пјевач се одмах потом огласио извинивши се "свим људима којима је то изгледало грозно".

"Шта ћу сад... Покрит ћу се ушима јер ми је криво. Заиста нисам имао лошу намјеру, нисам ни тај тип нити сам тако одгојен", написао је Гибонни на свом Фејсбук профилу.

Такођер, синоћњи концерт у Задру искористио је као прилику да појасни своје понашање и још једном се извини својим обожаватељима.

"Ја бих трча' да бих доша' до вас... Било је неке спизе на столу. Угазио сам, испа' сам дебил. Ја се вама испричавам", поручио је пјевач.

Џибони је затим наставио казавши да је само био он: "Да ли ваљам или не ваљам - не знам. Испало је да не."

Појаснио је да је хтио ићи међу публику, казавши да би и у моменту док стоји на бини врло радо сишао међу људе: "Доли је топло, доли је добра енергија, доли су људи насмијани... Дуго смо чекали да се видимо".

Након "афере куглоф" како су хрватски медији прозвали ова дешавања, огласила се и Данијела Дворник, казавши да би све могло проћи, али да ходање по куглофу "Хрватска неће опростити".

"Можеш сломити гитару, премлатити цуру, убити жену, дјецу, купити трактор од туђе лове, можеш лагати, бити говно....Али куглоф не дирај", написала је на свом Инстаграм профилу.

Гибонни је синоћ наступио на на адвентском тргу у Задру у оквиру предбожићног програма, али и како би представио недавно објављени албум "У по' уре".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана