Џереми Кларксон: Меган Маркл је готова, омиљена је међу младима и глупима

ГС
Џереми Кларксон: Меган Маркл је готова, омиљена је међу младима и глупима

Џереми Кларксон, познати британски водитељ, осврнуо се на цјелокупну ситуацију у вези са интервјуом који су принц Хари и Меган Маркл дали Опри Винфри, а који је потресао краљевску породицу.

Кларксон је у својој колумни за лист "Сан" написао да је Меган Маркл "омиљена међу онима који су млади и глупи, и који вјерују како ће њено глупаво изигравање жртве довести до пропасти монархије".

Како додаје, британска краљевска породица преживела је и "много горе ствари", попут одсијецања глава и љубавних афера.

"Прилично сам сигуран да ће пребродити банална размишљања блесаве мале ТВ глумице. Верујте ми, Меган је готова. За пет година ће да позира код Таџ Махала или на јахти неког плејбоја, а јадни Пирс ће да схвати како је без икаквог разлога остао без посла", написао је Кларксон.

Он се овдје осврће на Пирса Моргана, британског новинара који је тврдио да је Меган Маркл лагала у интервјуу, а затим је, под притиском публике, дао отказ на телевизији ИТВ, гдје је дуго водио јутарњи програм.

Подсетимо, Меган Маркл је у интервјуу који су она и њен супруг дали Опри Винфри изјавила како су поједини чланови краљевске породице били забринути за то које ће боје коже бити њихов син Арчи, а говорила је и о томе да је помишљала на самоубиство.

Послије готово два дана ћутања, напослетку се огласила и Бакингемска палата, изјавом да "им је жао што су Хари и Меган повређени", али и да се "неких догађаја сећају другачије", преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана