Џенифер оптужена за развод славног пара

Агенције
Џенифер оптужена за развод славног пара

Након што је холивудски глумац Крис Прат објавио да се, након осам година брака, разводи од колегинице Ане Фарис, фанови сада већ бившег холивудског пара почели су да упиру прстом у Џенифер Лоренс, као главног кривца.

Приче о наводној романси између Криса и Џенифер почеле су да круже још 2016. године, међутим, глумачки дуо, који је тада заједно снимао филм "Путници", порицао је ове тврдње. Чак је и Ана, која је признала да се због тих прича осјећала "изузетно несигурно", изјавила да су то само трачеви.

Корисници "Твитера" су, ипак, били сумњичави.

Ове гласине ме уопште не изненађују. Јесте ли видјели Криса и Џенифер у емисијама? Било је флерта - написао је један корисник.

Други је написао да је "начин на који је Крис гледао Џенифер током заједничких интервјуа говорио да међу њима постоји нешто".

- Данашњи наслов: "Разводе се Крис Прат и Ана Фарис. Сљедећег мјесеца: Крис Прат и Џенифер Лоренс у вези - оцијенио је један од фанова.

Како је раније изјавила, Ана је тешко прихватила нагађања о томе да је њен брак са Крисом нестабилан, а чињеница да су већину времена били раздвојени, због Пратових честих путовања на снимања, само је додатно погоршала ствари. Извори блиски пару ипак тврде да је Крисова слава прави кривац за крах осмогодишњег брака.

- Када су се упознали, Ана је била познатија, али сада, Крис је много већа звијезда. Крис је константно говорио Ани колико му је забавно на сету са Џенифер. Он је путовао и уживао, док је она буквално била једини родитељ њиховом сину Џеку - каже анонимни извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана