Џенифер Лоренс забављач године

Aгенције
Џенифер Лоренс забављач године

Глумица Џенифер Лоренс проглашена је за забављача године у анкети агенције "Асошиејтид прес", побиједивши за један глас глумицу и пјевачицу Мајли Сајрус.

У гласању је учествовало 70 уредника и директора медија у САД који су одговарали на питање кога сматрају најутицајнијим у забави и култури 2013. године.

Лоренс је освојила 15, а Сајрус 14 гласова. На трећем мјесту са 13 гласова је завршио портал за легално гледање видео садржаја "Нетфликс" који је знатно утицао на телевизијску индустрију са својим улогом гледања на захтјев и оригиналним серијама.

Џенифер је годину почела "Оскаром" за најбољу глумицу који је добила за филм "Silver Linings Playbook", а глумила је и у филмском серијалу "Игре глади" и добила похвалне критике за улогу у "American Hustle".

Лијепа и талентована глумица је одбила да коментарише избор. За Џенифер кажу да није само талентована и лијепа, већ и интелигентна, забавна и да добро говори у јавним наступима и интервјуима.

- Освјежавајуће је видјети младу жену која не траћи свој таленат и успјех подлијежући изазовима као што многи чине у Холивуду, али и која активно говори о бесмисленом понашању својих вршњака - написао је новинар Кристи Рањан.

Са друге стране, бивше "Дизнијево дијете" Мајл Сајрус је узбуркала многе својом појавом и наступима током 2013. - провокативним плесом, нагим сликама и јавним пушењем марихуане.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана