Џенифер Лоренс славила што није освојила другог Оскара

Агенције
Џенифер Лоренс славила што није освојила другог Оскара

Млада глумица Џенифер Лоренс каже да јој је драго што није освојила и другу награду филмске академије за своју улогу у филму "American Hustle" јер није жељела да буде изложена јавности као Ен Хетавеј својевремено.

Након прошле додјеле Оскара звијезда филма "Игре глади" постала је веома тражена, па се ове године потајно надала да неће опет освојити ову престижну награду и постати превише изложена јавности.

"Џенифер каже да јој је лакнуло јер није жељела да пролази кроз све оно што је Ен Хетавеј искусила. Њу су толико префорсирали да је Џенифер ужаснута таквим искуством", наводи извор за RadarOnline.

Извор додаје да младој глумици смета превелика изложеност медијима, коју би тек добила да је и друге године заредом освојила Оскара.

"Била је срећна што није освојила награду јер није морала да излази пред новинаре. Хтела је само да пије и слави!", наводи извор за RadarOnline.

"Најважније је да се моје дијете осећа вољено. Такође, мора да зна колико вреди и да буде сигурна у себе. Учим је да увијек треба да слави своју личност и оно по чему је посебна. Што би моја мама рекла ‘Нико те неће вољети као мајка’", изјавила је Кејти за британско издање магазина "Ел".

Позната глумица такође је коментарисала како су дјеца данас превише подложна утицајима јавности за разлику од њене генерације.

"Вјерујем да свака генерација за ону испред себе говори ‘Ово је потпуно другачије него у моје вријеме’"

Тридесетпетогодишња Кејти, која је самохрана мајка, истиче да је инспиришу јаке жене.

"Волим јаке жене. Волим када ме инспиришу људи који се боре за оно у шта вјерују и раде на себи, те имају сопствени интегритет", закључила је глумица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана