Џенифер Лоренс се борила са килажом

Aгенције
Џенифер Лоренс се борила са килажом

Оскаровка и глумица Џенифер Лоренс открила је да су јој у дјетињству прогнозирали да никада неће успјети у глумачком послу.

Иако је прошле године Џенифер проглашена за најпожељнију жену на свијету, у дјетињству се борила са вишком килограма. Лијепа глумица се присјетила да су јој на једној од аудиција, када је имала само десет година, савјетовали да смањи килажу.

На срећу, Лоренсову то није зауставило да настави и изгради врло успјешну каријеру, упркос чињеници да, како је и сама раније изјавила, никада није похађала ниједан час глуме.

- Када сам била десетогодишња дјевојчица, на једној аудицији су му дали фотографију манекенке уз ријечи да она треба да ми послужи као главна мотивација за губљење килаже. Објаснили су ми да, уколико желим да успијем у свијету глуме, морам да смршам - рекла је Џенифер.

Она је још раније изјавила да нема формално глумачко образовање, али да се увијек руководила својим инстинктом који је водио у правом смјеру.

Да се упорност исплати, доказ је и чињеница да се Џенифер у јулу ове године нашла на петом мјесту листе коју објављује магазин "Форбс" као једна од најбоље плаћених глумица. Нашла се раме уз раме са Анђелином Џоли, Кристен Стјуарт, Џенифер Анистон и Емом Стон.

За Џенифер критичари кажу да је постала највећа млада женска филмска звијезда данашњице, али и најцјењенија и највољенија глумица своје генерације, захваљујући фантастичним улогама, као и неодољивој, спонтаној и духовитој природи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана