Џенифер Лопез „запалила“ Капри

ГС
Џенифер Лопез „запалила“ Капри

Иако није једина звијезда која је ових дана присутна на италијанском остру Капри, Џенифер Лопез је једина која га је подигла на ноге и изазвала огромну медијску пажњу.

На острво је стигла да би присуствовала Гала добротворној вечери Уницефа у "Ćertoza di San Đakomo". Публику на острву запалила је концертом који је трајао 30 минута, на коме је извела четири хита: If you had my love, Waiting for tonight, Dance again e Get on the floor уз балетску пратњу 30 чланова њене групе који су одвојено од певачице стигли на острво. 

Њена костимографкиња је као и увек, направила посебне хаљине за ову прилку које нису прошле незапажено.

Супер дива, како је називају италијански медији, одсела је у "Tiberio Palace" хотелу, а изнајмила је и јахту на којој ће провести одмор са супругом Бен Афлеком.

На острву Капри су и друге холивудске звезде, Леонардо ди Каприо, Џејми Фокс, Спајк Ли, Џереми Ајронс, Џаред Лето и Наоми Кампбел.

Циљ добротворне вечери је сакупљање средстава за пројекте Уницефа и помоћ деци широм света. На прошлогодишњем догађају прикупљено је више од пет милиона евра помоћи.

Џенифер Лопез је прошетала Капријем у јапанкама, са децом Емом и Максимилијаном, провозала се на мини аутомобилу који иначе преноси кофере и виђена је како вечера у локалним ресторанима.

У једном од њих, „Вила Верде", јој је особље, осим што су јој послужили пицу у облику срца отпевали и "Тhats amore" као што су то учинили и пре неколико дана када их је посетила Мараја Кери.

Ових дана је на Каприју немогуће наћи смештај без обзира што су цене, управо због присуства холивудских звезда такође досегле звезде: наиме двокреветне собе су се изнајмљивале и за 1.800 евра, док је један од смештаја понуђен тржишту за 15.000 евра, за преноћиште са доручком уз базен.

Многе светске звезде су на одмору у Италији. Гвинет Палтроу је у региону Умбрија,  „зеленом срцу" Италије.

Алесандра Амброзио обожава Костијера Амалфитана, а породица Бекам стигла је у Венецију, па се јахтом спустила до Позитана.

Кејт Хадсон се одмара на италијанском острву Искија близу Напуља, Расел Кров је посетио Рим, Мајкл Џорда и Наоми Вотс су посетили Милано, Анђелина Жоли је заједно са ћерком присуствовала концерту Манескина у Риму.

И док се неки одмарају други су у у Италији због посла. Наиме Шарлиз Терон заједно са Умом Турман у Риму снима филм The Old Guard2 у продукцији „Нетфликса", док је Пенелопе Круз у Монци због снимања филма о Енцо Ферарију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана