Џенифер Лопез за романтичну шетњу с Афлеком одабрала омиљени јесењи узорак

ГС
Foto: Твитер

Џенифер Лопез ухваћена је у романтичној шетњи с Беном Афлекому Њујорка, а поред пољубаца новопеченог пара, оно што је украло пажњу била је глумичина одјевна комбинација.

Овај пут Џенифер  је од главе до пете била обучена у хит узорак сезоне - карирану комбинацију капута и хаљине.

За шетњу Мадисонон  Парком у Њујорку пар је ускладио одјећу с временским приликама и почетком јесени. Лопез је за излазак одабрала зелену карирану хаљину, употпуњену дугим капутом с ресицама.Управо је карирани узорак проглашен трендом сезоне те иако заправо никада не излази из моде, ове године је посебан хит.

На ногама звијезде  биле су високе потпетице Кристиана Лојтина, док се Афлек одлучио за црни џемпер, одговарајуће хлаче и тамносиви капут.Касније током шетње пар је примијећен како ужива у дружењу и обновљеној романси, застајући ради загрљаја и неколико пољубаца.

Посљедњи излазак пара долази након што је Џенифер наступила на Глобал Лајву догађају овог викенда. Након што је извела своје хитове попут "Ain't It Funny", "Jenny From the Block"  и других, Лопез је виђена како напушта Централ Парк с Аффлецком руку под руку, замијенивши сценску гардеробу за мајицу с натписом, тешки трапер и ципеле с високим петама.

Иако ће и Лопез и Афлек ове јесени бити поприлично заузети радом на различитим пројектима, планирају заједно провести празнике скупа са својом дјецомм, преноси портал Кликс.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана