Џенифер Лопез у билтену за фанове потврдила да се удала и открила детаље с вјенчања

ГС
Foto: Твитер

Џенифер Лопез и Бен Афлек вјенчали су се у Лас Вегасу 16. јула, а глумица је подијелила интимне детаље и фотографије са церемоније у свом билтену Оn ЈLо откривши да је носила двије вјенчанице, али и да намјерава узети супругово презиме.

Пар је прошетао до олтара у Малој бијелој капели у суботу нешто прије поноћи након што су у априлу открили своје заруке.

"Успјели смо. Љубав је прелијепа. Љубав је љубазна. И испоставило се да је љубав стрпљива.... Синоћ смо одлетјели у Вегас, стајали у реду за дозволу с још четири пара, и сви су путовали на исто путовање до пријестолнице вјенчања свијета", написала је Лопез фановима у свом билтену Оn ЈLо 17. јула.

"Иза нас су се два мушкарца држала за руке и држала један другог", наставио је Лопез, "Пред нама, млади пар који је на други рођендан своје кћери прошао три сата вожње - сви ми желимо исто - да нас свијет препозна као партнере и да свијету изјавимо своју љубав кроз древни и готово универзални симбол брака".

"Једва смо до поноћи стигли до мале бијеле капелице. Љубазно су остали отворени неколико минута, дозволили су нам да се сликамо у розом Кадилак кабриолету који је очигледно некада користио сам краљ", написала је глумица.

За церемонију, Лопез је носила бијелу, чипкану вјенчаницу дугих рукава с отвореним раменима, с наглашеним деколтеом, корзетом и везом рибљег репа и одговарајућим велом с чипкастим украсима од Зухаир Мурада, преноси Klix.

Такође, носила је још једну вјенчаницу, за коју је открила да је сачувала из "старог филма".

"Имала сам ову хаљину толико година, и толико сам је чувала, а сада је носим на дан вјенчања", поручила је фановима.

Лопез је рекла и да намјерава користити Афлеково презиме, које је навела у брачној дозволи округа Кларк, а чак је и потписала свој билтен као "Џенифер Лин Афлек".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана