Џенифер Лопез се похвалила савршеном фигуром у црном бикинију

Rts
Foto: Instagram

Џенифер Лопез се огласила на Инстаграму током викенда и прославе Дана сјећања, државног празника у Сједињеним Државама, и похвалила се својом изузетном фигуром у црном бикинију.

Педесетдвогодишња глумица и пјевачица, обиљежила је Дан сјећања у Америци серијом фотографија у купаћем костиму уз црни огртач са принтом лептира, беж папучама, златним накитом и паром „Версаче“ наочара за сунце.

Џенифер Лопез је иначе позната по задравом начину живота којим одржава своје тијело у завидној форми, а њен тренер, Дејвид Кирш, је у недавном интервјуу који је дао за Вог, рекао да је звијезда "жељна да једе, спава и генерално, скоро свих других ствари у животу".

"Ту се не ради само о физичким тренинзима, ради се о прилагођавању комплетног начина живота", додао је Кирш.

Тренер је додао и да мајка двоје дјеце, близанаца Макса и Ејми које је добила у браку са бившим мужем, Марком Ентонијем, "веома фокусирана и енергична" када је у питању вјежбање.

У вијести у којој је најавила вјеридбу са Беном Афлеком, Џеј Ло је открила и да је тајна њеног менталног и физичког здравља то што спава од седам до девет сати сваке ноћи.

"Понекад се пробудим и кажем: 'Вау! Управо сам уклонила 10 година са свог лица!' То вам даје добар ноћи сан, а временом се то увећава", тврди Џенифер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана