Џенифер Лопез опростила превару?

Агенције
Џенифер Лопез опростила превару?

Латино звијезда Џенифер Лопез наводно се помирила са својим доста млађим момком Каспером Смартом, а недавно су се појавили заједно у јавности.

Каспер је присуствовао једном модном догађају који се одржавао у Холивуду гдје се појавио у друштву Ника Џонаса. Ипак, када је кретао, он се према аутомобилу упутио са Џенифер Лопез.

Иначе, Џенифер је више пута потврдила да су раскинули прошле године, а медији су наводили да ју је Каспер преварио са транссексуалним моделом.

- Ја сам једна од оних особа која не воли да буде сама. Није ме срамота да то кажем у овом тренутку живота - признала је пјевачица тада.

Свјетски медији подигли су велику прашину информацијом да је млађани момак латино диве Џенифер Лопез Каспер Смарт преварио своју драгу са транссексуалним моделом.

Каспер, који је 17 година млађи од Џенифер, наводно ју је преварио други пут, а пјевачица се тада затворила у свој стан на Менхетну да би се смирила. Иако су извори блиски пару потврђивали да је Џениферова јако осрамоћена, она је изгледа успјела да пређе преко Касперове преваре.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана