Џенифер Лопез је вјерена шести пут: Ко су мушкарци који су освојили срце латино диве

Агенције
Џенифер Лопез је вјерена шести пут: Ко су мушкарци који су освојили срце латино диве

ЛОС АНЂЕЛЕС - Након што се неко вријеме "шушкало" да је глумац Бен Афлек поново запросио латино диву Џенифер Лопез, пар је потврдио да се по други пут вјерио.

Лопез и Афлек били су вјерени и 2002. године, а вјенчање су морали отказати због притиска јавности након чега су и прекинули.

Џенифер је, међутим, осим за Бена, била вјерена још четири мушкарца, па јој је ово шеста вјеридба.

Први вјеренички прстен дао јој је кубански конобар Ојани Ноа. Страствена веза након кратког периода завршила је браком, који није дуго потрајао. Пар се развео након нешто мање од годину, и то због непомирљивих разлика.

И након друге вјеридбе латино дива је стала на "луди камен". Њен други вјереник, а онда и супруг, био је латино плесач Крис Џад. Након кратке везе Крис је запросио Џенифер, а вјенчали су се 2001. године. Ни овог пута славна пјевачица није имала превише среће те је други брак потрајао још краће од првог.

Са Афлеком је почела везу у јулу 2002. године, а вјерили су се у новембру исте године. За Афлека су већ тада предвиђали да је онај прави за Џеинифер. Пар се вјерио брзо након што су се упознали и почели су планирати вјенчање у Санта Барбари.

Афлек је за прстен издвојио око два милиона долара, а дијамант је био у роза нијанси. Цијела је церемонија отказана неколико мјесеци прије термина, а вјеридба је прекинута. Пар је укупно провео двије године заједно.

Баш када су сви помислили да је неухватљива или да једноставно нема среће у љубави, Џенифер је упознала музичара Марке Ентонија и тада креће најдужа љубавна прича у њеном животу.

Страствену везу пар је окрунио браком 2004, и то само неколико дана након што се Ентони развео од бивше жене Дајанаре Торес. Вјенчање је одржано у њиховој вили на Беверли Хилсу пред тек 40 гостију.

Трећи брак Лопезове трајао је десет година, а са Ентонијем има 14-годишње близанце, ћерку Ему Марибел и сина Максимилијана Давида.

Пети вјереник био је Алекс Родригез, некадашњи бејзбол играч. Пар је везу започео 2017. године. Лопез и Родригез су били вјерени двије године, а вјерили су се 2019. године док су одмарали на Бахамима. Славни пар два пута је одгађао вјенчање због пандемије вируса корона, а на крају су  раскинули у марту 2021. године.

У јулу 2021. године Лопез је, након нагађања медија, је потврдила да је у вези са Афлеком. Послије 20 година пар је обновио своју љубав и од тада су готово нераздвојни - били су на романтичним одморима, празницима, а често одлазе и на породичне излете и тематске забаве. Пар је недавно заједно купио и вилу.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана