Џенифер Лопез и Паф Диди поново заједно

Глас Српске
Џенифер Лопез и Паф Диди поново заједно

Aмерички таблоиди пишу да су Џенифер Лопез и Паф Диди обновили везу послије десет година.

Неколико седмица од саопштења медијима да се разводи од Марка Ентонија послије седам година брака, Џенифер Лопез је наводно обновила везу са хипхоп могулом.

Извори блиски реперу тврде да је "Џенифер прва контактирала Шона Комбса", као и да је недавно долетјела у Њујорк како би провела вече са њим.

- Нашли су се у ресторану "Филип Чау" у Њујорку. Прво је ушао он и отишао у приватни дио, а двадесет минута касније му се придружила и Џенифер - преноси MediaTakeOut портал изјаву једног од очевидаца.

Пар је био у вези двије и по године. Џенифер и Диди раскинули су послије хапшења због пуцњаве у једном ноћном клубу у Њујорку.

Aмерички таблоиди су прошлог викенда писали да се мама Џенифер Лопез, Гвадалупе, за помоћ обратила бившем вјеренику њене кћерке, глумцу Бену Aфлеку, пославши му мејл са молбом да помогне њеној кћерки. Како су мама Гвадалупе и Aфлек увијек били у сјајним односима, Бен је потврдно одговорио на ову молбу и рекао да ће радо помоћи Џенифер да преброди тешке тренутке.

Како медији спекулишу, брак између Џеј Ло и њеног ускоро бившег супруга Марка Ентонија био је лош, а пјевач је психички злостављао своју супругу, понашајући се превише заштитнички и контролишући сваки њен корак. Посљедњи пут су се Џенифер и Марк заједно појавили 10. јуна у Њујорку на једној манифестацији.

Пјевачица је 24. јула прославила свој 42. рођендан у Мајамију, у ресторану "Скарпета", у кругу породице и пријатеља, уживајући у вечери.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана