Џенифер љепота кошта 1,2 милиона евра

Агенције
Џенифер љепота кошта 1,2 милиона евра

За холивудску глумицу Џенифер Анистон вријеме као да је стало и по њеним фотографијама стиче се утисак да ова дива уопште не стари.

Сличност између Џенифер у 2000. и у 2017. је невјероватна. Ако изузмемо фактор "генетике", немогуће је да њена коса сија истим сјајем, као и кожа, а блистав осмијех ни готово двије деценије није се промијенио. Глумица, ако јој је вјеровати, доста труда улаже у свој изглед, али препоручује и доста различитих третмана. Када се погледа период од 17 година и саберу цијене, цифра коју она, осим "труда", издваја је нешто више од 1,2 милиона евра. Иако би обичним смртницима дјеловало све ово као трошак, за глумицу је ово чист бизнис. Захваљујући свом изгледу и младоликости, она годишње заради десетине милиона евра само од реклама за разне третмане и производе за љепоту. Ово су цифре које издваја на годишњем нивоу.

Ноге

Само за ноге даје 40.000 евра. Џенифер вјежба шест пута седмично. Ноге дуге, витке и затегнуте су њен препознатљив знак. Тренера Манди Ингбер плаћа око 800 евра седмично.

- Имам своју теретану због приватности која ми је неопходна. Некада ми дођу пријатељице па заједно вјежбамо - каже Џенифер, која осим кардио и јаких тренинга издваја значајне суме и за медитације и јогу - око 250 евра на сат.

Врат

На врат троши 400 евра. "Euoko Fractional Neck Lift" концентрат Џен користи у неограниченим количинама.

Храна

За исхрану издваја 16.328 евра. Прије популарности и серије "Пријатељи" Џенифер неке улоге није добијала јер је била превише - округла. Њен агент убиједио је да мора смршати ако жели филмску каријеру.

Лице

Цех за његу лица износи 6.000 евра. Тако блистав и чист тен није лако имати. Глумица испробава скоро све што се појави на тржишту, разумије се оно најскупље од третмана и технологија које су у служби љепоте.

Шминка

Декоративну козметику плаћа 700 евра. Иако је њена шминка врло скромна, она користи најквалитетније производе - "Шанелову" маскару, "Laura Mercier " тонер за лице, "Арманијев" течни пудер, "Hauschka" балзам за усне, "Шанелов" пудер у камену.

Нос и груди 

Глумица је признала да је имала двије интервенције на носу, што је коштало 22.000 евра. Иако никада није потврдила, медији спекулишу да је она "дотјеривала" груди и за то издвојила 5.500 евра.

Једно шишање право богатство

Фризер Крис Мекмилан је један од најбољих пријатеља Џенифер Анистон. Он јој "ради о глави" од 1994. када је креирао чувени лик Рејчел. Глумица једно шишање плаћа око 500 евра, а користи најквалитетнију козметику и фарбе за чувену "медну" боју коју годинама поносно носи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана