Џенифер Гарнер крије право лице

Агенције
Џенифер Гарнер крије право лице

За глумицу Џенифер Гарнер многи су рекли да је једна од ријетких неискварених особа у Холивуду, али појавили су се неки извори који тврде да је бивша супруга Бена Афлека заправо права супротност ономе како се представља.

Исти извори кажу да је ова глумица врло прорачуната јер сваки потез детаљно планира унапријед.

Када се 2003. године развела од тадашњег супруга Скота Фолеја рекла је да је до развода дошло јер су се удаљили, а не јер је постојала трећа особа. У исто вријеме је усликана у једном ресторану са Беном Афлеком са којим данас има троје дјеце.

Ипак, два мјесеца од развода те 2003. године Гарнерова је отпочела везу са Мајклом Вартаном са којим је глумила у серији "Алијас". Ипак, веза је пукла 2004. године да би се одмах упустила у везу са славним глумцем Беном Афлеком.

Извор тврди да најбољи Бенов друг, глумац Мет Дејмон никада није волио Гарнерову.

Такође, извор додаје да Џенифер није вољела никога од Бенових пријатеља и да је при сваком Беновом изласку правила сцене јер се наводно осјећала усамљеном и запостављеном.

Даље истичу да многе колегинице не воле Џенифер Гарнер, а нагађа се да је управо она била та која је пласирала вијест у јавност да њен супруг посјећује састанке анонимних алкохоличара.

Џенифер и Бен растали су се прошле године пошто је глумица сазнала да је супруг преварио са дадиљом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана