Џенифер Енистон у Батлеровом загрљају

Глас Српске
Џенифер Енистон у Батлеровом загрљају

Филмске партнере Џенифер Енистон и Џерарда Батлера медији посљедњих мјесеци покушавају да споје и у стварности. Пар много времена проводи заједно због промоције филма, а сваки њихов поглед стално се анализира.

Џенифер и Џерард прошетали су црвеним тепихом испред лондонског биоскопа, поводом премијере заједничког филма "Боунтџ Хунтер".
С обзиром на то да је једна од главних занимација трач новинара од када се Џенифер растала од Бреда да јој нађу новог момка, тренутно је Батлер главни кандидат за ту улогу.
A и Џенифер с годинама изгледа све боље. Овај пут се црвеним тепихом прошетала у веома краткој сребрној мини хаљини, која је откривала њене исклесане ноге и заводљиви деколте.

Осим што се шета са Џенифер по црвеном тепиху, Батлер је признао да се осјећа помало меланхолично.

- На примјер, позовем људе и договорим се са њима о четири различита сценарија за вечерњи излазак, онда ме ухвати паника, па позовем још пријатеља и договорим се о још опција. Па ми је још горе - пожалио се Батлер.
Он је прокоментарисао и трачеве који су упућени на његову могућу романсу са Џенифер.

- Сигурно нема дима без ватре. Aли док ме оптужују за нешто, ја сам вјероватно негдје друго гријешећи са неким другим. Прилично сам паметан што се тога тиче, знам како да се извучем - каже Батлер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана