Џенифер Енистон открила шта је мучи од тридесете године: "Нисам могла да тренирам због тога"

ГС
Foto: Агенције

Џенифер Енистон ријешила је да јавно говори о проблему хроничне исцрпљености са којом се константно суочава с обзиром да годинама пати од несанице.

Глумица (53) је за "People" признала да се често брине да неће моћи да заспи ноћу, што изазива још већи стрес.

Бојим се да проведем још једну ноћ бројећи пукотине у зиду. Мислим да је то почело негдје у мојим 30-им или чак раније, али једноставно када смо млађи не примјећујете посљедице недостатка сна јер смо тако непобједиви", испричала је Џенифер.

Некадашња звезда Пријатеља је објаснила да што више брине да ли ће заспати, то јој је теже и открила да је у прошлости чак и ходала у сну.

"Позната сам по мјесечарењу. Пробудили би ме кућни аларми које сам подесила. Мислим да то више не радим – то је било када сам била веома неиспавана. Тијело говори: 'Немој сада да изађеш и поново угаси аларм, у реду?'"

Џенифер - за коју се вјерује да је потражила медицинску помоћ због својих проблема са спавањем - објаснила је да јој је постало тешко да одржава здрав животни стил јер ју је недостатак сна спријечавао да тренира.

"То је постало нешто са чиме сам се заиста борила. Некада је то била посљедња ствар на листи, али не можете да се придржавате три стуба здравља – а то су исхрана, вјежбање и сан – ако не можете да тренирате и да једете правилно уколико се нисте добро наспавали јер је тјелесни сат потпуно покварен", објаснила је Енистон.

Глумица је недавно била у Паризу гдје је завршено снимање "Mystery 2", у коме глуми са пријатељем Адамом Сандлером, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана