Џенифер Енистон откачила Бреда Пита

Глас Српске
Џенифер Енистон откачила Бреда Пита

У вријеме медијских трачева о распаду брака Aнђелине Џоли и Бреда Пита, најпожељнији холивудски мушкарац утјеху је потражио у бившој супрузи. Пар се наводно тајно виђао, али само пријатељски, јер Џен није жељела ништа више од тога.

Причало се да Џен понекад проживљава нервне сломове и да би све на свијету дала да се помири са бившим. Безуспјешно је покушавала да оствари нову љубавну везу, али је увијек или бирала погрешене мушкарце или можда, дубоко у себи, то није ни жељела.
Недавно је неименовани извор близак глумици изјавио да је Џен послије пет дугих година, колико је чекала да јој се Бред врати, изгубила вољу и жељу за њим, због чега је Питов покушај помирења наишао на затворена врата.
Када је веза Aнђелине и Бреда запала у кризу, глумац је наводно озбиљно размишљао о томе да се врати својој бившој супрузи, са којом је од 2000. до 2005. године био у браку.
Aли Џен се у том периоду живота јако добро забављала. Схватила је да је вријеме учинило своје и да јој не пада на памет да се врати на старо.

Годинама се писало да повријеђена Џенифер Енистон не може да преболи Бреда Пита и да се једва носи са медијском прашином око бившег супруга и "отимачице" Aнђелине Џоли.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана